Continental gereedschapskoffer 127 delig

Continental gereedschapskoffer 127 delig

Gereedschap is persoonlijk. Dat leert een mens pas als hij of zij getuige is van de diefstal van een gereedschapskoffer. Een hele koffer vol nieuwe, maar vooral ook ouder gereedschap dat alleen door de eigenaar nog gebruikt kan worden, zo versleten. Met schroevendraaiers waar niemand anders nog iets los mee krijgt, maar die in vertrouwde handen alles los toveren. Dat kan alleen maar als het spul bij aankoop van topkwaliteit was, Zoals de koffer van vandaag van staaltopper Continental.

Altijd het juiste gereedschap in huis!

Maar in tegenstelling tot bovengenoemde verzameling gereedschappen, is deze koffer niet langzaam door de jaren heen opgebouwd - met navenante uitgaven in de VÉÉL te dure bouwmarkt - maar in één keer compleet aangeschaft. Voor kroost dat op zichzelf gaat wonen, voor de helft van vers gespleten paren, voor de klusser die dacht dat goedkoop net zo goed was als duur en nu met de staalmoeheid zit: deze complete, 127 delige gereedschapsset. Alles wat u nodig heeft zit erin!

Het ultieme cadeau voor de (jonge) klusser

Een precieze lijst hebben we onder 'Meer Info' gezet, Al het materiaal is van keihard Chrome Vanadium C45 staal, dus geen slappe zooi. De individuele gereedschappen zijn perfect opgeruimd gerangschikt in twee overzichtelijke lagen en dus ook weer zo te vinden. De set wordt geleverd in een robuuste gereedschapkoffer, die zeer handzaam is voor de klussen op locatie en die bovendien ook zeer simpel afsluitbaar is. Wij geven 12 maanden fabrieksgarantie op deze topset!
Eigenschappen van de Continental gereedschapskoffer:

Opgeborgen in een stevige koffer
Altijd het juiste gereedschap in huis
Ringsleutels
Het ultieme cadeau voor de klusser
Chrome Vanadium C45 staal
2 lagen gereedschap
De koffers kunnen vergrendeld worden met clips
Verstelbare handgreep
Gewicht: 12KG
12 maanden garantie
Continental gereedschapskoffer 127-delig

0,00 €