Hitachi cirkelzaagmachine - 9inch/235mm - C9U2 - 93412856

De Hitachi C9U2(WA) is een professionele cirkelzaagmachine met een krachtige uiterst stille 2.000 Watt motor en een zaagblad van 235mmØ.
De cirkelzaagmachine is geschikt voor zware professionele werkzaamheden.
Deze machine met een uniek design weegt 6,8 kg. De Hitachi C9U2 is uitgevoerd met een blaasconstructie die ervoor zorgt dat er altijd een schone zaagweg is. Het stof en/of de spaanders worden gewoon weggeblazen uit de zaagsnede. Voor het comfort en veiligheid van de gebruiker heeft dit model een soft grip en anti slip handgreep en kent de cirkelzaagmachine een laag vibratieniveau.

Waar is de Hitachi C9U2(WA) voor geschikt?
De cirkelzaagmachine is geschikt voor zware professionele werkzaamheden. De Hitachi C9U2 wordt ingezet bij alle klussen waarbij diverse hout materialen gezaagd moeten worden. Op de bouwplaats en in de houtverwerking sector komt men dit model vaak tegen. De C9U2 kent namelijk een zaagdiepte van 78mm en in verstek 45° een zaagdiepte van 55mm die gemakkelijk instelbaar is door de grote draaiknop. Geschikt voor elk project waar diep gezaagd moet worden.

De innovaties van de Hitachi C9U2(WA)
Daar waar stofvrij werken van belang is, heeft Hitachi de machines laten keuren door TNO. Stof is niet gezond en dit model vangt het stof op. De gebruiker en omgeving ademt dit dus niet in! Bij Hitachi vinden we dat je te allen tijde moet kunnen vertrouwen op je gereedschap. Qua prestaties, maar ook als het gaat om je gezondheid. Zo kun je altijd stofvrij werken, waar je ook bent.
Bij de machine wordt een stofafzuigadapter geleverd, waar een stofzuiger op aangesloten kan worden zodat de stof meteen wordt afgezogen. Wel zo gezond!
Hitachi machines zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften. Alle machines dragen het CE merk en zijn dubbel geïsoleerd.

De voordelen van de Hitachi C9U2(WA)
- TNO goedgekeurd
- Compact en licht in gewicht
- Uiterst stille motor
- Laag vibratie niveau
- Blaasconstructie voor schone zaagweg
- Soft grip
- Anti slip handgreep
- In verstek tot 45˚
- Vernieuwde zool voor lange levensduur
- 3 jaar garantie via registratie op de website

De technische specificaties van de Hitachi C9U2(WA)
Diameter zaagblad 235 mm
Zaagdiepte 86 mm
In verstek 45˚ 65 mm
Opgenomen vermogen 2.000 W
Toerental onbelast 5.500/min.
Geluidsniveau 85 dB
L x H x B 397 x 291 x 272 mm
Gewicht 6,8 kg

Wat zit er in de verpakking?
- Hitachi C9U2
- Zaagblad
- Langsgeleider
- Inbussleutel
- Stofafzuigadapter
- Zijgreep
- Nederlandstalige handleiding
- 3 jaar garantie via registratie op de website

3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu's, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker.

Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.

Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Lemoine-tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu's of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

0,00 €