Hitachi DS14DSDL(W4) accu boor-schroefmachine – Exclusieve machine

Hitachi DS14DSDL(W4) accu boor-schroefmachine - Exclusieve machine
Hitachi
Merk: Hitachi
14,4 Volt Li-ion Aantal snelheden: 2 82 Nm
Alle productspecificaties
Productbeschrijving
De Hitachi DS14DSDL(W4) 14,4V accu boor-schroefmachine is geschikt voor zware professionele werkzaamheden als boor- en schroefwerk in diverse materialen zoals hout en staal.
De Hitachi accu boor-schroefmachine heeft een sterk aluminium tandwielhuis en een hoog aandraaimoment van 82Nm. De koolborstels zijn van buitenaf te vervangen en de handgreep is voorzien van soft grip. Met de snelspanboorhouder kan de bit snel verwisseld worden zonder gereedschap. Werken op donkere locaties is geen probleem. De led verlichting zorgt voor goed zicht. En de handige riemhaak maakt het mogelijk om dit model gemakkelijk te dragen of even te parkeren.
Let op: De Hitachi DS14DSDL(W4) wordt geleverd zonder accu, oplader en koffer.

Waar is de Hitachi DS14DSDL(W4) voor geschikt?
De Hitachi accu boor-schroefmachine is geschikt voor zware professionele werkzaamheden als het vast en los draaien van schroeven (8x75mm), machineschroeven en moeren, boren in hout tot 50mm, in diverse kunststoffen en in staal/aluminium tot 13mm diameter. De 13mm snelspanboorhouder met vergrendeling zorgt dat je in een mum van tijd wisselt van bits en boren dus je bent heel flexibel in je werk.

Veiligheid van de Hitachi DS14DSDL(W4)
Hitachi machines zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften. Alle machines dragen het CE-merk.

De voordelen van de Hitachi DS14DSDL(W4)
- Snelspanboorhouder met vergrendeling
- Hoogste aandraaimoment in zijn klasse
- Sterk aluminium tandwielhuis
- Vervangbare koolborstels van buitenaf
- Traploos regelbaar toerental
- 22 Standen instelbaar
- Soft grip
- Accu indicator
- Verstelbare riem haak
- Led verlichting
- 3 Jaar garantie via registratie op de website


De belangrijke specificaties van de Hitachi DS14DSDL(W4)
- Capaciteit staal 13 mm
- Capaciteit hout 50 mm
- Houtschroeven 8 x 75 mm
- Aandraaimoment max. 82 Nm/zacht 39 Nm
- Toerental onbelast laag 0 - 350/min.
- Toerental onbelast hoog 0 - 1.600/min.
- Opname/boorkop 1/2 " / 13 mm
- Lengte 228 mm
- Gewicht 2 kg

Wat zit er in de verpakking?
- Hitachi DS14DSDL (Let op: Dit betreft een exclusive machine en is dus alleen losse machine. De Hitachi DS14DSDL(W4) wordt geleverd zonder accu, oplader en koffer.
- Nederlandstalige handleiding
- 3 jaar garantie via registratie op de website

3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu's, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker.

Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.

Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Lemoine-tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu's of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

0,00 €